activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Books on Tour, Indische avond

18 januari 2024 @ 20:00 - 22:00

€12,50

Books on Tour: Indische avond

Diederik Samwel, schrijver, journalist en gastcurator van de expositie Hoe Niets Voorgoed Verdwijnt gaat met gasten en publiek in gesprek. Met muzikale omlijsting door zangeres Alicia Sedney.

Gasten:

Thom Hoffman is acteur, auteur en fotograaf. Hij was tussen 2009 en 2015 gasthoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en Delft met als opdracht: de geschiedenis van Nederlands- Indië, aan de hand van tekst en beeld. Vorig jaar verscheen zijn boek Indië, betovering en desillusie, een persoonlijke zoektocht naar de waarheid achter deze voormalige Nederlandse kolonie. Het boek kreeg lovende recensies.

Eelco Couvreur is schrijver, dichter en muziekjournalist en schreef bij DJBroadcast over clubcultuur. Zijn essay over de postkoloniale diaspora van zijn Indische familie werd genomineerd voor de Joost Zwagerman Essayprijs. Bij De Arbeiderspers verscheen in 2023 zijn roman Totok Terro Corps. Over een verzwegen familiegeschiedenis.

Twan Vet schrijft poëzie, proza, liedteksten en muziek. Hij was van 2021 tot 2024 stadsdichter van Amersfoort. Op 24 januari verschijnt zijn eerste bundel Dag stad.

 

Wil je deze avond erbij zijn, koop dan hieronder je tickets. Inloop vanaf 19:30 uur.

Deze avond is ook te volgen via een livestream. Tickets hiervoor kosten € 5,- en zijn te koop via de button...

koop hier je livestream ticket

Gegevens

Datum:
18 januari 2024
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
/* ]]> */