activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Climate Fresk – Klimaatbewustzijn vergroten

22 augustus 2023 @ 19:00 - 22:00

Gratis

Klimaatbewustzijn vergroten? Dit is je kans!

Hoe zit het nou echt met het klimaat? En welke rol heb ik in oorzaak en gevolg van de opwarming? Wie vraagt het zich vandaag de dag niet af?

Is het dan niet spannend en sneller om eerst eens samen met een kleine groep medespelers de klimaatgame van Climate Fresk te doen voordat je wetenschappelijke rapporten gaat lezen?  Aan de hand van 42 klimaatkaarten worden oorzaak en gevolg van klimaatverandering in beeld gebracht, delen we vragen en gedachten met elkaar en bedenken samen oplossingen en ideeën om het tij te keren.

Doe mee! We organiseren deze game in het kader van de expositie ‘Amersfoort aan Zee – als de zeespiegel stijgt’ samen met ClimateFresk.org en Extinction Rebellion Amersfoort.

Dinsdagavond 22 augustus van 19:00 – 22.00 uur in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof 8 te Amersfoort. Annemarieke van de Ven, facilitator bij climatefresk.org, neemt je bij de hand.

 

Wat het kost? Niks.

Vanzelfsprekend kun je de Stichting Climate Fresk steunen met een bijdrage.

Gegevens

Datum:
22 augustus 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar