activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Gastspreker Martijn van de Griendt

30 mei 2023 @ 19:30

€5,00

Martijn van de Griendt is al meer dan 25 jaar documentaire en portret fotograaf. Zijn foto’s zijn sfeervol en intiem, en soms weer cynisch en rauw. Martijn ziet zich zelf als kunstenaar van nu: het maakt niet uit of zijn beelden scherp of onscherp zijn, hij vertrouwt op zijn gevoel, niet op techniek. Hij schrijft, filmt, legt mensen vast met mijn camera. Hij ziet zich bovenal als verhalenverteller. Hij ziet verhalen in het leven van mensen en vooral in dat van de jeugd van tegenwoordig. Na vele jaren met jongeren te hebben opgetrokken, kan hij zeggen dat jongeren zijn specialiteit zijn. Hij is geïntrigeerd door hun kwetsbaarheid en het verhaal erachter. Ze zijn bezig met een proces van zoeken naar hun eigen identiteit.  Zie bij voorbeeld het artikel De jeugd van tegenwoordig van Fee Buurmans met foto’s van Martijn in de Volkskrant.

Martijn zal vooral heel veel van zijn foto’s laten zien en het verhaal erachter vertellen. Daarnaast laat hij wat fragmenten van zijn films zien.

Alle boeken van Martijn zullen tegen sterk gereduceerde prijzen te koop zijn. Martijn signeert ze uiteraard ook!

De samenkomst is in het Rietveldpaviljoen, en is gezamenlijk georganiseerd door Fotokring Eemland en Fotoclub Keistad. De zaal gaat open om 19:30, we beginnen om 20:00.
De toegang voor leden van Fotokring Eemland en Fotoclub Keistad is gratis.

Voor introducees en niet-leden zijn max. 20 plaatsen beschikbaar. Koop hieronder je ticket.

Gegevens

Datum:
30 mei 2023
Tijd:
19:30
Kosten:
€5,00

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar