activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Hockney Atelier – Bram Wildschut (fotografie) en Frank Hoogendoorn (schilderkunst)

29 oktober 2023 @ 12:00 - 17:00

HOCKNEY ATELIER 
Ieder weekend zijn er kunstenaars actief in het Hockney Atelier. Je bent van harte welkom om te komen kijken en nog belangrijker, om mee te doen en zelf ook te creëren.


Bram Wildschut

Kunstenaar Bram Wildschut werkt voornamelijk met fotografie en inspireert mensen met zijn Instamax camera’s. Met deze camera’s worden de gemaakte foto’s direct geprint waardoor er een snelheid zit in het vastleggen van de meest spannende beelden. Bram valt vooral op door zijn rauwe straatfotografie waarbij hij de onbelichte kant van de maatschappij en de straat vastlegt op zeer bijzondere wijze.

Meer informatie: www.instagram.com/boris.boulevard


Frank Hoogendoorn

Kunstenaar Frank Hoogendoorn is een zeer getalenteerde fijnschilder die altijd weet te verrassen met zijn combinaties van klassieke afbeeldingen met hedendaagse elementen. Van hiphop tot cartoons, stillevens en portretten. In zijn schilderijen zie je altijd een stukje van zijn liefde voor deze onderwerpen.
Frank maakt zeer aansprekende schilderijen die bij alle leeftijden in de smaak vallen, maar opvallen door hun hoogwaardige en uiterst bekwame schildertechnieken.

Meer informatie: https://www.instagram.com/hoogendoornf

 

Gegevens

Datum:
29 oktober 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps