activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Meet & Greet met Riekje Hoffman, Armando Ello en Simone Berger

20 juni 2021 @ 12:00 - 17:00

Speciaal onderdeel van de expositie IMPACT – photos that matter – vormt Nederlands -Indië met bevlogen samenstellers en exposanten.

Zo heeft Riekje Hoffman van 15 Amersfoortse gezinnen, die de Overstap gemaakt hebben van Nederlands-Indië naar Nederland vanaf 1945, verhalen en foto’s verzameld, die als een collage te zien zijn.

Peter Putters toont als fotograaf  een foto van een volwassen man met zijn door Bep Rietveld getekende portret als 11 jarige jongen in het Vrouwenkamp.

Fotograaf Armando Ello heeft  samen met schrijfster Simone Berger het boek samengesteld ‘De lange reis van de Poesaka, Indische tastbare herinneringen’ met hieruit een selectie van bijzondere foto’s op de expositie.

Tenslotte zijn er grote portretten te zien van Nederlanders met Indisch voorouders uit de derde en vierde generatie, de zg. Twijfelindo’s eveneens van Armando Ello.

Op zondag 20 juni is er tijdens een ‘Meet  & Greet gelegenheid met de samenstellers en exposanten in gesprek te gaan. Ook zullen er enkele Amersfoortse families zijn die de Overstap gemaakt hebben.


Wil je erbij zijn? Boek hier je bezoek »

Gegevens

Datum:
20 juni 2021
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
/* ]]> */