activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Muzieksalon met Duo Simon Vos en Twan Vet

26 oktober 2023 @ 19:30 - 21:30

Kom genieten van fijne muziek – van klassiek, klezmer en gipsy tot jazz en bossa nova – gespeeld door Annette Simon en Pieter Vos en laat je inspireren door de bespiegelingen van Twan Vet.

Duo Simon Vos is een nieuw Amersfoorts duo met violiste/gitariste Annette Simon en gitarist/pianist Pieter Vos. Zij spelen klassieke muziek van componisten zoals Gabriel Fauré, Niccolo Paganini & Dimitri Shostakovich op viool en piano, en klezmer, zigeuner, gipsy, jazz & bossa nova op viool en gitaar. De avond wordt afgesloten met Venezolaanse muziek op 2 gitaren, hierbij worden ook de cuatro en de gitaronne bespeeld. Annette en Pieter zijn Amersfoorters en hebben hun muzikale wortels in diverse andere muzikale gezelschappen in en buiten de stad.

Twan Vet is sinds 2021 stadsdichter van Amersfoort. Twan is vaak in het Rietveldpaviljoen te vinden en deelt dan zijn altijd trefzekere gedachten over onze exposities. Zo ook deze avond – over de invloed van David Hockney op een huidige generatie kunstenaars. Natuurlijk kun je de expositie zelf ook bekijken.

GRATIS ENTREE

Gegevens

Datum:
26 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps