activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Muzikale Meet & Greet met Sandra Minten

13 juni 2021 @ 13:00 - 17:00

De fotoserie ‘Am viață – I have life’ is onderdeel van de expositie ‘IMPACT – photos that matter’ en is tot en met 11 juli in het Rietveldpaviljoen te zien.

Op zondag 13 juni tussen 14 en 17 uur, zorgt het Laagland Ensemble voor een passende muzikale omlijsting bij de foto’s en het verhaal van fotografe Sandra Minten.

Eind oktober 2017 doolde Sandra Minten door een grote Roemeense stad, vastberaden om een prachtig tafereel te vangen, maar pas toen zij de rust vond om te ontvangen, openbaarde een paars huis haar schoonheid. Een jonge vrouw die achter het raam van het huis zat, staarde naar buiten en keek haar aan. In het vacuüm van verbinding drukte zij af. Het korte moment van samenvloeiing zou spoedig verstoord worden door een jongeman die woest op het raam bonkt.

Zo start ‘Am viață – I have life’, het verhaal van een Roma familie. Het ontrafelt het bestaan van drie generaties die bij elkaar wonen in een kleine kamer. Sandra fotografeerde de hoofdpersonen vanuit alle hoeken en standen om emoties te vangen, karakters te ontdekken en verhoudingen bloot te leggen.

‘Am viață – I have life’ toont een geslacht in het volle leven geportretteerd; een verhaal over een familie die meer met ons gemeen heeft dan we op het eerste gezicht denken. Tot en met 11 juli is deze serie in het Rietveldpaviljoen te bezichtigen.

Op zondagmiddag 13 juni vanaf 14 uur gaat Sandra Minten in gesprek met bezoekers van de expositie.


Wil je erbij zijn? Boek hier je bezoek »

Gegevens

Datum:
13 juni 2021
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
/* ]]> */