activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Opening SALON033

17 juli 2021 @ 17:00 - 18:00

Gratis – €3,50

foto: René Dissel

Time to slow down
Time to see the motion
Time to feel the moment
Time to live the present

gedicht: Victor Dissel


René (fotograaf) en Victor (audiovisueel kunstenaar) Dissel onderzoeken de verbinding  tussen de mens en zijn omgeving en noemen het photomorphose…  Ron Jagers legt ‘Time to slow down’ onder zijn loep.

Heleen van Tilburg (fotograaf) transformeert de reële wereld tot abstracte kunst en roept op om met je ogen te dwalen… Jos Ruijssenaars zegt wat hij van de ‘Verborgen schoonheid’ vindt.

Gerda Kalmann (fotograaf) richt de blik op wereldwijde en intense, diepgewortelde devotie die misschien wel sterker is dan ‘het gezonde verstand’… .. Erma Prins zet vraagtekens bij ‘Overgave’.

Fred Oosterhuis (bouwkundig fotograaf), David de Vries (bouwkunde student en onderzoeker) en Watze de Haan (visuele verhalenverteller) nemen je mee langs strakke bouwplaatsen, verstilde grachten, architectuur toen en nu… Irene Edzes laat haar licht schijnen over ‘Amersfoort in beeld’.


Wil je erbij zijn?
Koop dan een ticket via onderstaande knop.

Gegevens

Datum:
17 juli 2021
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
Gratis – €3,50

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
/* ]]> */