activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Summerschool: Van maken naar raken

5 juli 2021 - 9 juli 2021

Wil je meer uit je fotografie halen en foto’s maken die echt raken?

Na het grote succes van vorig jaar biedt 033fotostad in 2021 opnieuw in samenwerking met Diana Bokje de summerschool “Van maken naar raken” aan. De inschrijving is beperkt, dus meld je snel aan!

Diana Bokje, fotocoach, verzorgt deze masterclass van vijf dagen in juli, voor maximaal tien deelnemers.

Haal meer uit je fotografie
Je kunt goed overweg met je camera en lenzen, en je hebt een aardige kennis van fotografietechnieken. En toch heb je het gevoel dat er iets ontbreekt aan je fotografie. Je wilt meer verrassen met je beelden. En je wilt anderen raken met foto’s die binnen komen en blijven hangen.

Dompel jezelf dan onder in deze vijfdaagse masterclass waar jouw fotografie centraal staat. Vergroot het plezier in je fotografie, intensiveer je manier van kijken en leer anderen raken met jouw foto’s.

Wat ga je doen
Dit is een interactieve masterclass, waarin je met elkaar en van elkaar leert. Dat doe je door middel van theorie, foto-opdrachten, besprekingen en reflectie. Diana gebruikt hiervoor de elementen verbeeldingskracht, scheppingskracht en zeggingskracht.

Wat levert het jou
Na deze masterclass heb je inzicht in wat je wilt overbrengen, hoe je dat kunt doen en hoe je de kijker met je foto’s kunt bereiken. Je hebt de vaardigheden in huis om foto’s met een wow-factor te maken.

Summerschool Van maken naar raken
Maandag 5 juli t/m vrijdag 9 juli
Van 9.30 tot 16.00 uur

Plaats: Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8, 3811 ND Amersfoort

Kosten: € 575,-, incl. koffie, thee en lunch

Gegevens

Begin:
5 juli 2021
Einde:
9 juli 2021

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
/* ]]> */