activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Talkshow Beeld van de toekomst: de Amersfoortse binnenstad

3 december 2022 @ 14:00 - 15:30

€5,00

Waar moet het heen met Amersfoort? Kan de Middeleeuwse binnenstad de weelde van een groeiende stroom toeristen en een groeiende stad wel dragen? Moeten we als stad inzetten op hoogbouw en verdere groei? Of erkennen dat we onze bijdrage nu zo langzamerhand wel hebben geleverd. En is de stad nog wel leuk als je straks struikelt over de Nutellawinkels en bijbehorende toeristenstroom?

Daarover praten we in een talkshow tijdens de fototentoonstelling Ode aan de stad. Schrijvers Nienke Gorter en Marcoen Hopstaken interviewen belanghebbenden en bewoners over de toekomst van de Amersfoortse binnenstad. Leidraad zijn foto’s uit het boek Amersfoort Bovengemiddeld dat Nienke en Marcoen samen met fotograaf Bram Petraeus maakten en dat deel uitmaakt van de tentoonstelling.

Op zaterdag 3 december praten we over de binnenstad, op zondag 11 december gaan we dieper in op de uitdijende stad en stellen we de vraag: Ben je nog Amersfoorter als je dichter bij Bunschoten woont dan bij de Koppelpoort?

Relevante gasten, prikkelende stellingen en publiek dat meepraat.

Gegevens

Datum:
3 december 2022
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€5,00

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar