activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Tertulia Kunstcafé Glas in Beeld

2 december 2023 @ 15:00 - 17:00

Juan Carlos Salvia praat in twee afzonderlijke gesprekken met de kunstenaars Jolanda van Rijssen (fotograaf) en Sacha Brienesse (glaskunstenaar), en met het team bestaande uit Cees Wouda (fotograaf), Carl van Hees (glaskunstenaar), en Bernard van Gellekom (constructiekunstenaar).

De focus van de gesprekken ligt op de dynamiek van samenwerking tussen kunstenaars, een aspect dat vaak onderbelicht blijft in zowel het kunstenaarsberoep als in kunstopleidingen. De individuele ontwikkeling heeft altijd centraal gestaan, maar deze keer brengt Tertulia Kunst Café een verfrissend perspectief door diepgaande gesprekken over de meerwaarde van de multidisciplinaire samenwerking in de expositie Glas in Beeld.

Het GLAS IN BEELD project heeft al geluiden laten horen over de verrassende meerwaarde die samenwerking in de kunst teweeg kan brengen. Voor kunstenaars die jarenlang solitair hebben gewerkt, bleek het een bron van innovatie en nieuwe mogelijkheden. Het gesprek belicht niet alleen successen maar biedt ook ruimte voor het benoemen van mogelijke hobbels. Dit maakt de bijeenkomst niet alleen interessant voor kunstenaars maar ook voor een breder publiek dat geïnteresseerd is in de dynamiek van creatieve samenwerking.

Inloop 15.00 uur. Aanvang 15.30.
Twee gesprekken van elk 35 minuten met een korte pauze ertussen.

 

Gegevens

Datum:
2 december 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps