activiteiten.

Laden Evenementen

« Alle activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

We are music – Amersfoorts Kamerkoor o.l.v. Rienk Bakker

26 juni 2022 @ 11:30 - 12:00

€5,00

Onder de titel “We are music” verzorgt het Amersfoorts Kamerkoor op 26 juni in het Rietveldpaviljoen een kort concert dat aansluit bij het thema van de daar te bezoeken expositie “We are water“.

Muziek is, net als water, een eerste levensbehoefte voor veel mensen. Water vloeit en wurmt zich in diverse richtingen. Dit geldt ook voor muziek, die diverse vormen aanneemt en zich bij koormuziek plooit in de richting van de tekst. Het koor heeft voor dit concert een aantal werken uitgekozen die als thema water, natuur en kleur hebben. Deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Als je in koormuziek aan het woord ‘kleur’ denkt gaat het al snel over klankkleur, iets dat zich niet laat uitbeelden maar wel degelijk hoorbaar is. Met onze stem kunnen we prachtige klankkleuren maken. De gekozen muziek laat u genieten van een breed palet aan klankkleuren. Soms warm, soms wat dissonant. Hier en daar zacht, dan weer luid, donker of helder, dof of scherp. De teksten van de stukken spreken over de liefde voor natuur, water en de mensheid.

Kijk voor meer informatie op www.amersfoortskamerkoor.nl.

Koop je ticket hieronder alvast online.
Aan de balie van het Rietveldpaviljoen op 26 juni mag ook.

Gegevens

Datum:
26 juni 2022
Tijd:
11:30 - 12:00
Kosten:
€5,00

Locatie

Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
Amersfoort, 3811 ND Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
/* ]]> */