bezoekersinformatie.

Van 30 oktober t/m 14 november zijn we met de exposities Op de tast & Kloppend hart geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Entree is gratis

Entreeprijzen

De museumkaart wordt niet geaccepteerd.

Openingstijden

Donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Bij bezoek aan een expositie hoef je géén coronatoegangsbewijs te laten zien.

Het dringende advies van de overheid is om voldoende afstand te houden en om elkaar voldoende ruimte te geven. Om daarvoor te zorgen én om veel bezoekers de exposities te laten bekijken willen we het bezoek dan ook zo veel mogelijk over de dag verspreiden. Vandaar dat we werken met tijdsloten gedurende de reguliere bezoekuren.
Reserveren kan via Boek je bezoek.

Toegankeijkheid

In het Rietveldpaviljoen is geen lift aanwezig; de eerste verdieping van de expositieruimte is alleen via de trap bereikbaar. We proberen zoveel mogelijk de foto's die boven geëxposeerd worden, beneden op monitoren te presenteren.
Er zijn geen aangepaste sanitaire voorzieningen.


Met de auto
In de directe omgeving is bewaakt/betaald parkeren mogelijk in Parkeergarage Mondriaan (Soeverein 36, 3817 HV Amersfoort) en Parkeergarage Koestraat (Grote Haag 2, 3811 LM Amersfoort). Vanaf daar is het circa 250 meter respectievelijk 400 meter lopen naar het Rietveldpaviljoen.

Met het openbaar vervoer
Plan uw route naar het Rietveldpaviljoen via Openbaar Vervoer Reisinformatie of bel de Inlichtingenlijn Openbaar Vervoer: +31 (0) 900 9292.

Met de fiets
Deze kunt u (onbewaakt) stallen voor het Rietveldpaviljoen.

Rietveldpaviljoen

Zonnehof 8,
3811 ND Amersfoort
info@033fotostad.com