BlindEet – een culinair evenement met sterren

Voor Amersfoort Fotostad gaan sterrenchef Marco Blok en fotograaf Rob Acket bedachten een bijzonder uitdaging aan. Voor 12 prominente Nederlanders ontwierp Marco een lunchgerecht en bedacht Rob een portret, maar… zonder te weten voor wie.

Met alle BlindEet-gasten is een gesprek gehouden over de betekenis van eten voor hen persoonlijk . Dat interview is voor Marco en Rob de enige voedingsbodem geweest om hun culinaire en creatieve kracht in te zetten. Pas toen Rob hen daadwerkelijk ging fotograferen ontdekte hij om wie het ging. Pas tijdens de aankomende lunch ontdekt Marco voor wie precies hij zijn culinaire creativiteit heeft ingezet. Kortom, een èchte BlindEet.

U bent welkom bij één van de vier BlindEet-lunches dit najaar. Voor €89,50* per persoon beleeft u de uitdaging die Marco en Rob zijn aangegaan. Blok’s Restaurant serveert een uitgebreide 4-gangen lunch zoals u dat van hen gewend bent: met een ster. De ambiance voor deze bijzondere gelegenheid is De Mariënhof in Amersfoort. Uw gastvrouw is Ingeborgh Blok.

De BlindEet-lunches beloven bijzonder en verrassend te worden. Wij verheugen ons erop u ook als gast te mogen begroeten.

*lunch inclusief wijnarrangement en koffie/thee/water.

Data BlindEet
12:30 uur – 15:30 uur

  • 18 september – met Govert Schilling, Cees Holtkamp en Jan Paul Schutten
     
  • 2 oktober – met Tania Kross, Marjan Berk en Nico Haasbroek
     
  • 16 oktober – met Vincent Bijlo, Wim Daniëls en Jeroen Stomphorst
     
  • 23 oktober – met Jonah Freud, Anne-Gine Goemans en Jaap Seidell

 

Reseveer nu:
bloksrestaurant.nl/blindeet/