ons.netwerk

Diana Bokje

Diana treedt regelmatig op als curator, jurylid en rondleider bij tentoonstellingen in het Rietveldpaviljoen, waaronder de heropening in juni 2020. En ook dit jaar geeft ze weer een Masterclass en een zomercursus bij ons “van Maken tot Raken”.

Wat Diana boeit in de fotografie is de manier waarop elke fotograaf zijn eigen werkelijkheid weergeeft. Van prachtige esthetische beelden tot rauwe prikkelende foto’s en soms ongrijpbare verbeeldingen van de werkelijkheid. Elke dag opnieuw te mogen genieten van al die verschillende verhalen, maakt fotocoach volgens Diana de leukste baan van de wereld.

Diana groeide op in een fotografennest en kreeg haar eerste camera op haar vierde verjaardag. Het fotograferen zit dus in haar bloed. Diana heeft jarenlange ervaring als interviewer, jurylid en fotobespreker en redacteur voor Shutr en Pf. Na een baan als hoofdredacteur van het fotomagazine FOTOgrafie begeleidt zij nu fotografen op hun zoektocht in de fotowereld. Daarnaast geeft ze cursussen, workshops en lezingen over fotografie, beeld- taal en ideecreativiteit. Haar boek van “Maken tot Raken” kan besteld worden via onze website.

Meer informatie over Diana op vanmakentotraken.nl

Rondleiding 12 juni 2020. Foto’s gemaakt door: Annemiek van der Kuil