galerie.rietveldpaviljoen

In Galerie Rietveldpaviljoen worden foto’s en fotoboeken verkocht. De collectie bestaat uit fotografische kunst van fotografen die in het Rietveldpaviljoen hebben geëxposeerd. Maar ook uit vintage foto’s van de fotografen Cas Oorthuys en August Sander.

Na elke 033fotostad-expositie in het Rietveldpaviljoen wil Galerie Rietveldpaviljoen de artistieke kwaliteiten van een aantal hedendaagse fotografen langer zichtbaar maken en de collectie hiermee aanvullen. Om de voorbijganger blijvend te verrassen zal er regelmatig nieuw werk in de etalage van Galerie Rietveldpaviljoen te zien zijn.

De fotoboeken-collectie bestaat uit boeken van Amersfoortse fotografen en van Self Publishers United. Self Publishers United is een groep fotografen die in eigen beheer een fotoboek, vaak in gelimiteerde oplage, hebben uitgegeven. De groep is een non-profit organisatie die wordt geleid door de fotografen zelf.

Via de online webshop kunnen foto’s en boeken worden gekocht en vervolgens worden opgehaald in Galerie Rietveldpaviljoen. Bij levering aan huis zullen in overleg aanvullende kosten in rekening worden gebracht.

Galerie Rietveldpaviljoen
Zonnehof 8
3811 ND Amersfoort
galerie@033fotostad.com
+31 (0)6 53147072