steun.ons

Vriend

Steun ons en word vriend! Met een bijdrage van minimaal € 25,- ben je vriend en kun je een heel jaar gratis naar binnen.

Vul hieronder je bijdrage in en klik vervolgens op de button 'word vriend | verleng vriendschap' om af te rekenen.

Vriend 033fotostad

Word vriend | Verleng vriendschap

Als je betaling van minimaal € 25,- is ontvangen maken we een 'Vriendenpas' voor je aan. Je ontvangt van ons een bericht wanneer deze klaar ligt om af te halen in het Rietveldpaviljoen. Met deze pas kun je dan een jaar gratis naar het Rietveldpaviljoen.

Donateur

De Stichting Amersfoort Fotostad geldt met ingang van 1 januari 2021 als een Culturele ANBI. Dit houdt onder andere in dat Stichting geen belasting hoeft te betalen over gedane giften. Iedere euro van je bijdrage komt dus volledig ten goede aan onze Stichting.

Als schenker geniet je ook van een belastingvoordeel. Voor de inkomstenbelasting komt 1,25 x het bedrag van de gedane gift in aanmerking voor de giftenaftrek. Deze extra aftrek wordt toegepast over maximaal € 5000 van het totaal aan culturele instellingen gedane giften.

Er zijn twee mogelijkheden om een bijdrage te leveren:

  1. Een eenmalige schenking die fiscaal aftrekbaar is. Hiervoor geldt wel een drempel.
  2. Een schenking voor een vast bedrag gedurende minimaal 5 jaar. Hiervoor geldt geen drempel.

Een toelichting hierop kun vinden in “Toelichting doneren gewone giften en periodieke giften” Deze kunt u hier downloaden.
De overeenkomst periodieke gift in geld kunt u hier downloaden.
De betalingsvolmacht periodieke gift in geld kunt u hier downloaden.

Publicatieplicht ANBI Algemeen  

Geef een vriendenpas cadeau

Geef een vriendenpas cadeau aan iemand die ons een warm hart toedraagt.

Voor € 25,- kan ook jouw vriend een heel jaar gratis naar binnen binnen om alle exposities in het Rietveldpaviljoen te bekijken...

geef een vriendenpas cadeau »
Image