steun.ons

Wij kunnen, zeker door de coronamaatregelen, nog meer vrienden gebruiken. Met een bijdrage van minimaal € 25,- ben je vriend en kun je een heel jaar gratis naar binnen.

De Stichting Amersfoort Fotostad geldt met ingang van 1 januari 2021 als een Culturele ANBI. Dit houdt onder andere in dat Stichting Amersfoort Fotostad geen belasting hoeft te betalen over gedane giften. Iedere euro van je bijdrage komt dus volledig ten goede aan Stichting Amersfoort Fotostad.

Als schenker geniet je ook van een belastingvoordeel. Voor de inkomstenbelasting komt 1,25 x het bedrag van de gedane gift in aanmerking voor de giftenaftrek. Deze extra aftrek wordt toegepast over maximaal € 5000 van de aan culturele instellingen gedane giften. Bij belastingaangifte dien je ons RSIN-nummer 8073 99 905 te vermelden.

Vul hieronder je bijdrage in en klik vervolgens op de button 'word vriend' om af te rekenen.

Donation

Word vriend

Als je betaling van minimaal € 25,- is ontvangen maken we een 'Vriendenpas' voor je aan, die je bij je volgende bezoek aan het Rietveldpaviljoen kunt afhalen. Met deze pas kun je dan een jaar gratis naar het Rietveldpaviljoen.